tarjousta

Fuengirolan matkat

Fuengirolan matkat ja TravelBird tarjoavat rentoja hetkiä Espanjan auringon alla. Loma Aurinkorannikolle kutsuu sinua!

Pienestä kalastajakylästä Fuengirola on kasvanut yhdeksi Espanjan Aurinkorannikon suosituimmaksi kohteeksi. Hyvä sää, iloiset ihmiset ja maukas ruoka tekee tästä kohteesta suomalaisten suosikkikohteen!

Aurinkorannikko lupaa nimensä mukaan matkalaisille auringonvalon täyteistä lomaa. Fuengirolan matkat ovat suosittuja auringonpalvojien ja rennon loman kannattajien keskuudessa. Tänne auringonpalvojan unelmakohteeseen Suomesta matka taittuu helposti. Helsingistä suoria lentoja on noin 30 kilometrin päässä sijaitsevalle Malagan lentokentälle, josta pääse lyhyellä junamatkalla Fuengirolaan. Fuengirolassa kesät ovat lämpimiä ja talvet leutoja. Kevät, syksy ja alkukesä ovat suosittua loma-aikaa lämmöstä nauttiville, mutta kuumuutta karttaville lomalaisille. Innoikkaimmille auringonottajille kuumimmat keskikesän kuukaudet ovat erinomaisia lomakuukausia. Lomailu Fuengirolassa on rentouttavaa koko perheelle, sillä kaikki mitä lomalainen tarvitsee, on kivenheiton päässä. Hotellilta rannalle pääsee muutamassa minuutissa, ravintolat ovat rannan tuntumassa ja aurinkoisia päiviä riittää.

Suomalaisten suosiossa oleva Fuengirola on hintatasoltaan Suomea matalampi. Alemmat hinnat ovatkin yksi lisäsyy alueen suosiolle. Fuengirolassa asuu vakituisesti noin 4500 suomalaista ja kesäkaudella väkiluku kertautuu kolmella turistien ansiosta. Tiesitkö muuten, että Fuengirolassa on suomenkielinen peruskoulu? Fuengirolassa pääsee pitkälle jo pelkkää suomen kieltä käyttämällä, ja siksi tämä onkin helppo lomakohde. Fuengirolassa vieraillessa ymmärtää, miksi moni suomalainen muuttaa tänne Suomen pimeyttä ja loskakeliä karkuun. Hyvän sään lisäksi ihmisiä Fuengirolaan houkuttelevat rento elämänasenne, rikas ruokakulttuuri ja hyväntuuliset espanjalaiset. Loma Aurinkorannikolla on mutkatonta ja rentoa. Fuengirolan matkat ovat lämpöä ja rentoutumista kaipaavien matkalaisten varma valinta.

Aktiviteetteja moneen makuun

Fuengirolassa viihtyvät niin nuoret kuin vanhemmatkin. Kiinnostavaa tekemistä täällä riittää kaikenikäisille.

Kiinnostipa matkaajaa sitten shoppailu, rannalla lokoilu tai urheilu, Fuengirolassa kaikki tämä onnistuu.

Fuengirolan matka on oiva valinta aktiivista lomaa haluaville. Harrastusmahdollisuuksia Fuengirolassa on jokaiseen makuun. Aurinkorannikko tarjoaa esimerkiksi hyvät olosuhteet tenniksen ja golfin pelaamiselle. Luonnon ystäville täältä löytyy useita ulkoilu- ja patikointireittejä kaupungin läheisyydestä. Reiteille voi lähteä jalkaisin tai pyörän selässä. Jos matkaa haluaa taittaa pyörän selässä, voi polkupyöriä vuokrata päiväksi tai pidemmäksi aikaa Fuengirolan keskustasta.

Yöelämä Fuengirolassa on vilkasta ja tarjontaa löytyy moneen makuun. Fuengirolan keskustasta löytyy nuoremmille suunnattuja tanssipaikkoja sekä aikuisempaan makuun sopivia tyylikkäitä cocktail-baareja. Jazzin ystäville Fuengirolasta löytyy pieneksi kaupungiksi runsas tarjonta jazz-ravintoloita. Shoppailulomaa kaipaaville Fuengirola on unelmakohde. Rantapuotien lisäksi kaupungista löytyy espanjanlaisten merkkiketjujen liikkeitä, pieniä puoteja ja suuria ostoskeskuksia. Pienen junamatkan päässä oleva toinen rantakaupunki, Torremolinos, on oiva päiväretkikohde rantaa ja shoppailua kaipaaville matkustajille.

Fuengirolan matkat ovat suosittuja lapsiperheiden keskuudessa sillä kaupungissa kaikki on lähietäisyydellä ja lapsiystävällisiä aktiviteetteja riittää koko lomaksi. Rantaleikkien lisäksi perheiden pienimpien lempiaktiviteetteja ovat keskustan lähellä olevat Mijas-vesipuisto sekä eläintarha Bioparc. Espanjalaisen perhekulttuurin vuoksi lapset saavat lämpimän vastaanoton Fuengirolassa ja leikkikavereita löytyy aina.

Aurinkorannikolla on paljon nähtävää Fuengirolan lisäksi. TravelBird suositteleekin tutustumaan lähialueen nähtävyyksiin Fuengirolan lomalla. Fuengirolan oivallisen sijainnin vuoksi kaupungista on helppo tehdä lyhyitä päiväretkiä läheisiin kyliin ja kaupunkeihin. Málaga on Fuengirolaa lähellä oleva suurempi kaupunki ja siksi oiva päiväretkikohde. Málaga on Costa Del Solin eli Aurinkorannikon pääkaupunki, jossa nähtävää riittää koko päiväksi joten matkalle kannattaa lähteä jo aamutuimaan. Málagassa taiteita arvostaville matkalaisille ehdoton vierailukohde on yhden 1900-luvun merkittävimmän taiteilijan Pablo Picasson museo. Tiesitkö muuten, että Picasso on Málagasta kotoisin? Málagan suosituissa nähtävyyksissä Castillo de Gibralfaro linnassa ja Alcazaban linnoituksessa vieraillessa tuntee historian havinaa.

Rento rantaloma

Fuengirola tarjoaa vesileikkejä, ulkoilmassa urheilua, auringonvaloa ja mullistavia makuelämyksiä kaikenikäisille.

Fuengirolan ehdoton turistimagneetti on sen pitkä ja näyttävä aurinkoranta. Viehättävämpää rantaa Espanjasta on hankala löytää!

Kaunis, melkein kahdeksan kilometriä pitkä ranta on Fuengirolan sydän. Pitkä rantaviiva täyttyykin hyvällä ilmalla turisteista sekä paikallisista. Jos rannalla loikoilun lomassa haluaa aktiviteetteja, Fuengirolan rannalla on mittavat vesiurheilumahdollisuudet. Mitäs jos seuraavalla lomallasi kokeilisit esimerkiksi banaaniveneilyä tai riippuliitämistä?

Shoppailua rakastajien matkustajien ei tarvitse lähteä rannalta sillä rantabulevardi on täynnä kojuja. Bulevardilta voi löytää esimerkiksi vesileluja, matkamuistoja tai rantavaatteita. Päiväsaikaan rannoilla nautitaan auringonpaisteesta ja iltaisin rantaravintoloissa maistellaan herkullista espanjalaista ruokaa kauniita maisemia katsoen. Jos virtaa riittää vielä illallisen jälkeen, niin Fuengirolan tarjoaa pitkän liudan baareja kivenheiton päässä rannalta. Kiinnostuksen kohteista huolimatta, yksi asia on kuitenkin varma, loma Fuengirolassa takaa rusketusraidat!

Unohtumattomia makuelämyksiä

Fuengirolan matka on kokemisen arvoinen pelkästään ruokatarjonsa vuoksi. Maukkaat tapakset, täyteläiset viinit ja makeat churrot kruunaavat loman!

Espanjalaisten rakkauden ruokaan ja paikalliseen ruokakulttuuriin näkee ja maistaa Fuengirolan lomalla!

Italia ja Ranska ovat yleensä maailmankuuluja ruokakulttuuristaan, mutta niiden eteläinen naapuri, Espanja, tarjoaa vähintään yhtä unohtumattomia ruokakokemuksia. Espanjalainen ruokakulttuurista ja paikallisesta makumaailmasta kannattaa ottaa kaikki ilo irti lomamatkalla. Suosituimpia ravintoloita ovat rantabulevardin ravintolat, jotka tarjoavat hyvän ruoan lisäksi upeat illallismaisemat. Maukas riisiruoka, alunperin Valenciasta kotoisin oleva paella, on mitä todennäköisimmin alueen suosituin ruokalaji. Fuengirolan matkat tuovat täydellisen mahdollisuuden tutustua andalusialaiseen ruokaan. Paellan lisäksi lomalaisen kannattaa maistaa tapaksia, tuoreita mereneläviä ja churroja. Viinin tuottajamaana hyviä espanjanlaisia viinejä saa Fuengirolasta hyvin huokeaan hintaan, unohtamatta kesäistä klassikkojuomaa sangriaa. Jos matkalla kuitenkin tulee suomalaista ruokaa ikävä, niin ei hätää, Fuengirolasta löytyy myös suomalaista ruokaa tarjoilevia ravintoloita!

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen