Fridfullt strandhotell på Koh Samui

The Sarann, Koh Samui, Thailand

Sea Front Pool-villa

Sea Front Pool-villa

Sea Front Pool-villa

Sea Front Pool-villa

Jacuzzi-villa

Jacuzzi-villa

Jacuzzi-svit

Jacuzzi-svit

Koh Samui

Modernt och fridfullt boende med tillgång till egen del av stranden, inklusive frukost eller halvpension och extra förmåner

Missa inte

The Sarann ligger i en lite lugnare del av Koh Samui, den näst största ön i Thailand och en av de mest populära destinationerna. De som åker hit kan ha det skönt på de lugna, kritvita sandstränderna med kristallklart vatten i havet. Det går även att enkelt att ta sig till byns restauranger, barer och shopping. The Sarann ligger på en av Koh Samuis strandpärlor, Chaweng Noi Beach. I Chaweng hittar du flera alternativ för kvällsaktiviteter – med ett urval av restauranger, barer och shoppingmöjligheter. Hotellet erbjuder regelbunden transport till Chaweng.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor