Fridfull vistelse på Sardinien

Tartheshotel, Guspini, Sardinien, Italien

Upp till -54% Idag På utvalda erbjudanden.

Deluxerum

Classic-rum

Avkopplande vistelse på ett hotell med pool, inkl. frukost, välkomstdrink och rabatter

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -54% på marknadens priser ?
Boende i ett Classic-rum, inklusive frukost.

I erbjudandet ingår även en välkomstdrink per person, 10 % rabatt på hotellets restaurang, 20 % rabatt på massage, fruktkorg på rummet vid vistelser på minst tre nätter, en 30-minutersmassage per person och vistelse vid vistelser på minst fem nätter, samt vin och provsmakning av lokal mat per person och vistelse vid vistelser på minst sju nätter.

Vänligen notera att en stadsskatt på 4,50 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Minst tre nätters vistelse krävs.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Incheckning startar 14.00 och utcheckning sker senast 11.00.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 april 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En avkopplande oas på Sardinien, inklusive frukost, välkomstdrink samt mat- och sparabatt

Rum

De klassiska rummen är bekvämt inredda i avkopplande färger med textilier i linne som är handvävd och broderad på sardinskt vis. De stora, ljusa badrummen har rymlig dusch och lyxiga badprodukter. På rummen finns faciliteter som satellit-TV och luftkonditionering.

Mat

Avkopplande loungemusik i bakgrunden tillsammans med ljudet av vågorna sätter stämningen på restaurang Tarthesh, som blandar beprövade, traditionella recept med internationella, nyskapande rätter. Under sommarmånaderna kan du äta ute på uteplatsen. Du kan också på förfrågan anordna en middag eller vinprovning i källaren, som med sina antika snidade dörrar, gamla fat och svärtade kannor erbjuder en liten inblick i den gamla världen.

Spa

Låt dig själv bli bortskämd med en härlig massage eller annan kroppsvårdsbehandling i hälsocentret. Bland behandlingarna hittar du traditionella alternativ som bland annat ett bad i ull med mjölk, som sägs ha en mycket avslappnande effekt.

Läge

Hotellet ligger i den kontrastrika och lugna gruvstaden Guspini nära Costa Verde. Det är en kvart till stranden i Piscinas, som helt klart är en av Sardiniens vackraste. I området kan du ägna dig åt aktiviteter som fiske, cykling, ridning och golf, med tre banor inom en timmes avstånd.
Via Parigi, 1, Guspini VS, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt av ATOL.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Missa inte

  • En sofistikerad italiensk middag till levande ljus
  • Ljudet av porlande vattenfall som löper ut i den vackert utformade poolen
  • Plocka frukt direkt från träden på uteplatsen

Behöver du en andra åsikt?

  • Besök hotellets hemsida för mer information
  • Kolla in gästrecensioner på TripAdvisor
  • Jämför våra priser med andra på internet, t.ex. Booking.com

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor