Fridfull resort på norra Mauritius

20 Degrees Sud, Grand Baie, Mauritius

Charm-rum

Beachfront-rum

Njutningsfull vistelse på resort vid en avsides belägen strand på norra Mauritius med fantastisk mat och spa, inklusive halvpension, spabehandling och rabatter

På 20 Degrees Sud njuter du av ett hotell som inretts med smakfull nedtonad elegans, som andas exklusivitet och låter de vackra paradisiska omgivningarna komma till sin rätt. De ljusa interiörerna bryts vackert av med blankpolerade mörka trämöbler. Här kan man känna havsbrisen svepa in i rummet medan man sippar på en kopp kaffe och ser ut över allt det vackra som kan vara ditt hem i några dagar framöver. Rummen och sviterna är utrustade med terrasser med havsutsikt eller vy mot den lummiga trädgården.

På hotellets spa finns inte mindre än fyra olika massagerum, och du kan även låta dig skämmas bort med turkiskt bad och bubbelpool. Hotellet har en privat strand så här behöver du inte trängas med andra turister. Varje eftermiddag erbjuds man som gäst hembakade kakor med kaffe eller te. På kvällen sen kan låta dig omslutas av den mauritiska naturen och se solen smälta samman med havet medan du njuter av de färska skaldjur eller saftiga kötträtter som serveras på hotellets restaurang.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor