Fransk spasemester vid bergen

Hotel la Villa du lac, Divonne-les-Bains, Frankrike

Dubbelrum

Dubbelrum

Geneve

Storslagen natur och varma välgörande källor i östra Frankrike på harmoniskt hotell med spa och hamam, inklusive frukost eller halvpension

Hotellet ligger inte långt från den schweiziska gränsen med bara några minuter från storstäderna Genève och Lausanne, med närhet till de makalösa naturlandskapen Jura och sjöarna Divonne och Léman. För en avkopplande och välgörande semester på en lugn adress med vacker och storslagen natur intill knuten kan du inte finna en bättre adress. Dessutom bor du på ett hotell med spännande miljöer och snygga färgkombinationer. 

I linje med de traditioner som råder kring de heta källorna som är karaktäristiska för området så har hotellet prioriterat att skapa en rogivande miljö med spaet på generösa 500 kvadratmeter, gym, jacuzzi och behagliga hamam. Här krävs inte mycket för att lugnet ska infinna sig och stressen rinna av. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor