Förförande alphotell i Dolomiterna

Leading Relax Hotel Maria, Moena, Italien

Verbena-rum

Juniorsvit

Juniorsvit

Exklusivt familjeägt hotell i de italienska alperna, inklusive frukost eller halvpension, spaentré och andra förmåner

Staden Moena är den största i hela Val di Fassa, och utgör en av Trentinoprovinsens ”alp-pärlor”. Hotel Maria är beläget i ett vackert alp-landskap som står med på UNESCOS världsarvslista. Du bor här i hjärtat av Dolomiterna, ett område känt för sin varierade natur och sitt kulturella arv i form av arkitektur och miljö. Med hela nio stycken skidområden, totalt tvåhundra kilometer pist och sjuttio kilometer längdåknings-spår, har skidfantasten mycket att hämta.

Moena och Val di Fassa är synonymt med sport, där perfekt snö, moderna liftsystem och vackra landskap bidrar till att göra detta till en förstklassig vinterresort. Men här finns även mycket annat att göra och se. Gör ett besök på det närliggande Aquatic Centre Dòlandes of Canazei, och ta dig ett avkopplande dopp i någon av de många poolerna. Slipa skridskorna och ta dig en åktur i ispalatset i Alba de Canazei, eller prova på klättring inomhus i Campitello di Fassa.

Hotellet byggdes 1928, och har drivits i tre generationer av familjen Dellantonio. Traditionella värderingar har förts vidare från generation till generation, vilket gör hotellets rika historia är lika levande än idag. Här finns förutsättningar för familjeliv, romantik, oförglömliga naturupplevelser och en aktivitetsfylld vistelse. Utforska de exotiska bergen precis på det sätt du själv önskar. Här utlovas du den semester du alltid drömt om, på en plats präglad av harmoni och skönhet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor