Stilrent boende i hjärtat av Ålborg

First Hotel Aalborg, Ålborg, Danmark

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standard Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Bekväm vistelse vid Limfjorden i centrala Ålborg, nära stadens sevärdheter, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -29% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 95 DKK per dag, som betalas direkt till hotellet (går ej att reservera).

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 20 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Stilrent hotell i hjärtat av Ålborg med vacker utsikt över Limfjorden, nära Musikkens Hus, Utzon Centeret och kulturhuset Nordkraft, inklusive frukost

  • En välsmakande start på dagen: Varje morgon dukar hotellet upp en frukostbuffé. Här kan du bland annat njuta av nybakat bröd, ost, kallskuret, pannkakor, frukt, grönsaker samt kokta ägg och äggröra. Välkommen till en bra start på dagen!

  • Håll igång träningen under vistelsen: Hotellet har ett modernt gym, som är utrustat med bland annat maskiner för kondition och styrka samt vikter. Passa på att koppla av med regelbunden träning under semestern.

  • Naturskönt läge med utsikt över Limfjorden: Hotellet är beläget i en grön oas vid fjordens strand, nära flera av Ålborgs kulturella sevärdheter. Härifrån har du vacker och rofylld utsikt över vattnet.

Faciliteter

- Frukostrestaurang
- Gym
- Parkering, mot en avgift

Hitta hit

Hotellet är centralt beläget i Ålborg, tio minuters resa från järnvägsstationen, eller en kvarts promenad. Ålborgs flygplats når du på 20 minuter, med bil eller med lokaltrafiken. Ålborg kan också nås med färja från Göteborg till Frederikshamn, där det går både tåg och bussar, om du inte kör bil. 
Rendsburggade 5, 9000 Aalborg, Danmark

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor