Fina lägenheter med perfekt läge

Les Coteaux de Jonzac, Jonzac, Frankrike

Lägenhet

Vattenpark

Lägenhet

Lägenhet

Lägenhet

Lägenhet

Lägenhet

Lägenhet

Lägenhet

Lägenhet

Cognac

Cognac

Jonzac

Jonzac

Bo i lägenhet med plats för upp till sex personer i vackra Jonzac med närhet till vingårdar och termiska bad, inklusive inträde till Les Antilles Aqua Park

Endast 45 minuter från Boreauxs eleganta gator och exklusiva restauranger, ligger Les Coteaux de Jonzac omgivet av vacker natur och fält som breder ut sig som lapptäcken. Med områdets många vandrings -och cykelleder är Les Coteaux de Jonzac en perfekt bas för en avkopplande semester med ett stort utbud av härliga aktiviteter.

Lägenheterna är ljust och fräscht inredda, med en luftig atmosfär och modern design. Varje lägenhet har ett kök och en balkong eller terrass där man kan njuta av den fina utsikten.

I närheten ligger Les Antilles vattenpark samt Jonzacs terminalbad där du kan njuta av avslappnande behandlingar, bada juacuzzi och turkiskt hamam. Besök olika vingårdar och upptäck Jonzacs slott, som är beläget på en stor klippa med fantastisk utsikt över landsbygden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor