Exklusiv resort på paradisö i Maldiverna

Filitheyo Island Resort, Filitheyo, Maldiverna

Upp till -46% Idag På utvalda erbjudanden.

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Superior-villa

Superior-villa

Superior-villa

Tropisk miljö och exotiska dykupplevelser på drömmig resort mitt i Indiska Oceanen

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -46% på hotellets priser ?
Vänligen notera att den 24 december och 31 december inkluderar en obligatorisk galamiddag (inklusive barn). Det extra tillägget är inkluderat i priset.

Vänligen notera att en miljöskatt på 6 USD per person och natt (gäller även barn) tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Transfer

Transfer tur och retur med sjöflygplan kostar 440 USD (plus skatt) för personer över 12 år och 264 USD (plus skatt) för barn i åldern 2-11 år. Barn i åldern 0-1 år åker med utan extra kostnad.

Vänligen arrangera din transfer direkt via resorten senast 72 timmar innan ankomst.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 26 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Upplev vykortvacker strand och turkosblått vatten på lyxig ö med restauranger och pool i Maldiverna, välj mellan halvpension, helpension eller all-inclusive

  • Upplev paradismiljö: Tänk dig att vakna omgiven av tropisk grönska, turkost vatten och stränder med puderfin sand. Den unika miljön är i sig en upplevelse, men du kan även räkna med spännande aktiviteter. Ön kallas ofta ett paradis för dykare och för att uppleva den exotiska undervattensvärlden finns även goda snorklingsmöjligheter.

  • Det stora matutbudet: Hotellet erbjuder flera restauranger där du kan äta frukost, lunch eller middag. I huvudrestaurangen hugger du in på en varierad buffé och i Sunset Restaurant and Bar äter du middag eller tar en god cocktail och ser solen sänka sig över havet. I poolbaren Filitheyo Bar serveras svalkande drycker och fina viner.

  • De lyxiga behandlingarna: Mitt på ön hittar du resortens oas där både kropp och själ kan koppla av till fullo. Njut av en väldoftande miljö omgiven av tropiska växter och ett brett utbud av behandlingar. Testa en kombination av fem olika massagemetoder, en välgörande ansiktsbehandling eller manikyr och pedikyr.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Pool
- Spa
- Tvättservice

Hitta hit

Till och från den internationella flygplatsen Male går det att ta sig med sjöflygplan, som tar cirka 35 minuter. Transfer ingår ej utan måste bokas senast 72 timmar innan ankomst. Information om transfer hittar du under "Mer information" i erbjudandena nedan. 

Filitheyo, Maldiverna

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor