Femstjärnig avkoppling på Mallorca

Fergus Style Tobago, Palmanova, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Mallorca

Mallorca

Dubbelrum med havsutsikt

Mallorca

Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

Dubbelrum med havsutsikt

Förstklassigt hotell på Mallorca, med barer och restaurang, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -41% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en miljöskatt på upp till 4 EUR per person och dag (beroende på reseperiod och hotelltyp) tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten gäller gäster över 16 år och nedsätts med 50 % från och med den nionde natten av vistelsen.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 6 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt designhotell i trendigt område på soliga Mallorca, med takbar och pool, inklusive halvpension

  • Bo i en trendig designmiljö: Checka in i nyrenoverade och trendigt inredda rum med fräscha och väldesignade badrum, utsikt mot hotellets omgivningar och alla bekvämligheter som behövs. Från vissa av rummens balkonger är utsikten mot havet vykortslik.

  • Fräscha drinkar i snygga barer: I poolbaren kan du köpa svalkande drycker att sippa på vid poolkanten eller beställa något enklare att äta. För imponerande utsikt och stilfull miljö beger du dig till coola Sky Bar på takterrassen. Drycker köper du även i lobbybaren.

  • Ett brett utbud av mat: Hotellets restauranger serverar både frukost, lunch och middag. För vällagade rätter från Medelhavsköket beger du dig till Mediterranean Buffet Restaurant. I den förstklassiga à la carte-restaurangen serveras lyxiga rätter i en sofistikerad atmosfär.

Faciliteter

- Utomhuspool
- Restauranger
- Barer
- Wi-Fi
- Cykeluthyrning
- Roomservice

Hitta hit

I närheten av hotellet finns flera hållplatser där det går bussar in till Palma. Till flygplatsen utanför Palma de Mallorca tar det ungefär 25 minuter med taxi.
Martín Ros Garcia,1. Urb. Torrenova, 07181 Palmanova, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor