Femstjärnigt vid Gardasjön

Lefay Resort & Spa Lago di Garda, Gardasjön, Italien

Deluxe Juniorsvit

Romantiskt, femstjärnigt hotell vid Gardasjön, inklusive frukost, välkomstdrink och spaentré

Känner du att du förtjänar att bli bortskämd lite extra? Vad passar väl i så fall bättre en några dagars spaupplevelse vid spektakulära Gardasjön? Femstjärniga Lefay Resort & Spa riktigt osar lyx och romantik, vilket TripAdvisors besökare håller med om – hotellet har nämligen tagit emot Traveler’s Choice Awards de senaste fyra åren.

Låt dig svepas in i den 11 hektar stora naturparken med sina vackra citronträdgårdar, lummiga olivlundar och förstås sin underbara utsikt över sjön. Din ljusa, romantiska svit är som en italiensk dröm i valnötsträ, marmor och naturliga tyger med underbar utsikt över sjön – det tål att nämnas igen!

Kronan på verket är hotellets spa; en hel värld av pooler, bastur, grottor och små sjöar, inspirerade av de fyra elementen. Som del av spa-metoden har naturparken även flera olika områden utanför där du kan meditera och fokusera på att hitta ditt inre lugn.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor