Femstjärnigt på Portugals Atlantkust

Sheraton Cascais Resort, Cascais, Portugal

Upp till -46% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Cascais

Cascais

Deluxe Garden View-svit

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Ett femstjärnigt boende med spa på portugisiska rivieran, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -46% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en resortavgift på 2 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Personer under 13 års ålder är undantagna skatt.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 26 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant sparesort nära kusten i Cascais, nära stränder, golfbanor och sightseeing, inklusive frukost, rabatter och mer

  • Slappa vid den tjusiga poolen: Utomhuspoolen erbjuder varje tillfälle till avkoppling oavsett om du kastar dig i på eftermiddagen eller tidlöst flyter bort alla dina bekymmer i dess inbjudande vatten under dagen. Poolbaren förser dig med lättare snacks och uppfriskande drycker så att du slipper avbryta ditt soldyrkande.

  • Smaker från Atlanten och Medelhavet: På kvällarna intas middagen på Glass Terrace som har en speciellt ljuvlig atmosfär, med sin unika yta fylld av solljus under dagen och vackert upplyst på kvällen. Njut av läckerheter från närbelägna gårdar och den mäktiga oceanen.

  • Njut av hotellets många valmöjligheter: Sheraton Cascais Resort kommer du inte behöva sitta sysslolös. Slappna av med en massage på spaet eller chilla i ångrummet eller bastun innan du provar på tennisen, ridning eller en runda på någon av de många golfbanorna i området. 

Faciliteter

- Restaurang
- Lounge- och poolbar
- Spa
- Bastu
- Ångbastu
- Utomhuspool
- Wi-FI

Hitta hit

Sheraton Cascais Resort ligger i Cascais/Estroril-området, cirka 40 minuter med bil från Lissabons flygplats. Med kollektiva färdmedel tar det drygt en timme till hotellet.
Rua das Palmeiras, Lote 5, Quinta da Marinha, 2750-005 Cascais, Portugal

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor