Femstjärnigt och strandnära i Split

Hotel Park, Split, Kroatien

Superior City View-rum

Superior City View-rum

Superior City View-rum

Superior City View-rum

Bo lyxigt i hjärtat av Split nära stranden och historiska sevärdheter, inklusive frukost och en trerättersmiddag

Femstjärniga Hotel Park är idealt för den som vill bo nära stranden i Split och samtidigt ha gamla stans alla sevärdheter inom promenadavstånd. Missa inte ett besök på Diocletianus palats som uppfördes redan på 200-talet. I Splits historiska centrum finns även antika kyrkor och kloster som är värda att upptäckas.

På Hotel Park inleder du semesterdagen med en god frukost innan ett morgondopp i den ljuvliga swimmingpoolen väntar. Närmaste strand ligger bara en minut från boendet och den som vill se mer av Kroatiens berömda skärgård kan ta en båttur till ön Hvar.

Rummen på hotellet är rymliga och eleganta. Efter en sängfösare i pianobaren är det underbart att sjunka ner i sängen och ladda batterierna inför nästa dag här i Split. Hotellet har även ett fitnesscenter med bubbelpool när du vill ta en paus från solstolar och restaurangbesök.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor