Femstjärnigt med spa på Rügen

Roewers Privathotel - The Spa Concept, Ostseebad Sellin, Tyskland

Svit

Svit

Svit

Bo i rymlig svit med separat vardagsrum på femstjärnigt lyxhotell på Rügen, inklusive frukost och extra förmåner

Klassisk lyx och vänlig service väntar dig på detta femstjärniga hotell. Roewers Privathotel - The Spa Concept ligger fyra minuters promenad från havet på den vackra ön Rügen, känd för sina långa sandstränder och vita klippor. Hotellet erbjuder ett spa med olika bastubad, takpool, restauranger och en bar. Du checkar in på eleganta och klassiskt inredda rum med moderna faciliteter.

Börja dagen med en inbjudande frukost och välj sedan mellan att tillbringa dagen på hotellets spa eller njuta av den natursköna omgivningen. I det närliggande området kan du vandra, promenera längs kusten och besöka olika museer.

På kvällen kan du unna dig antingen avsmakningsmenyn med vin på Ambience eller beställa in någon av de klassiska rätterna på Restaurant Clou. Avsluta sedan dagen med en cocktail i hotellbaren innan du drar dig tillbaka till ditt rymliga och bekväma rum.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor