Femstjärnigt hotell på Sicilien

Grand Hotel San Pietro, Taormina, Sicilien, Italien

Deluxerum

Executive-rum

Elegant vistelse på Sicilien med vacker utsikt över havet och vulkanen Etna, inklusive frukost eller halvpension

På Sicilien ligger Grand Hotel San Pietro vackert beläget med utsikt över havet och vulkanen Etna. Hotellet erbjuder en stillsam och elegant vistelse med vackra omgivningar – en perfekt oas att finna ro i.

Här bor du i ett elegant inrett rum med utsikt över havet eller den mysiga innergården, insuper den vackra vyn från terrassen och äter en gourmetmiddag under bar himmel på The Terazza del Giardino degli Ullivi – buon appetito!

Med bara en kort promenad in till de centrala delarna av Taormina stad tar du dig lätt till mysiga gränder för shopping och en fika – staden är känd för sin antika teater. Vulkanen Etna ligger nära och är också ett självklart besöksmål.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor