Femstjärnigt hotell på Sardinien

Colonna Pevero Hotel, Porto Cervo, Sardinien, Italien

Superior-rum

Classic-rum

Förstklassigt hotell med fem pooler och strandnära läge på Sardiniens idylliska Costa Smeralda, inklusive halvpension, välkomstdrink och mer

Costa Smeralda betyder smaragdkusten på italienska och den vackra kustremsan på Sardinien har länge lockat semestrande jetsettare med sina fina badvikar, kristallklara vatten och lummiga grönska. Femstjärniga Colonna Pevero Hotel är beläget i den pittoreska Pevero-bukten bara tre minuters gångväg från stranden och nära den populära hamnstaden Porto Cervo.

Hotellet är inhyst i en byggnad med typiskt italiensk arkitektur och bjuder på en hel rad förstklassiga faciliteter. Du lär tillbringa många timmar på det 3 000 kvadratmeter stora poolområdet med fem pooler, jacuzzi och solstolar placerade både vid poolkanten och i skuggan av träden.

Säkert blir det en och annan tur till hotellets rofyllda spa där total avkoppling står på schemat eller kanske en runda på närliggande Golf Club Pevero som designades av den amerikanske arkitekten Robert Trent Jones. I området erbjuds även andra aktiviteter som segling, dykning, cykling och tennis. Hotellets matutbud går inte heller av för hackor, med tre restauranger som serverar allt från gourmetmiddagar till lättare snacks. Det finns dessutom tre barer där du kan beställa en lyxig cocktail för att fullända la dolce vita-känslan.


Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor