Femstjärnigt hotell med spa i Slovenien

Kempinski Palace Portoroz, Portoroz, Slovenien

Deluxe Park View-rum med balkong

Deluxe Park View-rum med balkong

Superior Park View-rum

Superior Park View-rum

Superior Park View-rum

Semestra med flärd i en slottsliknande miljö vid Adriatiska havet, inklusive frukost, spaentré och mer

Kempinski Palace Portoroz är ett anrikt, femstjärnigt lyxhotell med historisk europeisk flärd och moderna interiörer, beläget vid det Adriatiska havet i den gamla kurorten Portoroz. Här njuter du av en semester fylld av magiska solnedgångar, avslappnande vågbrus och högklassiga faciliteter i en slottsliknande miljö.

Vakna till en frukost med färska bakverk, frukt, varma rätter och kanske ett glas mousserande vin. Du kan sedan välja att tillbringa en del av dagen vid någon av hotellets två havsvattenpooler, eller kanske unna dig en skön behandling på hotellets superba spa – området är trots allt välkänt för sin spatradition sedan över hundra år tillbaka.

Fortsätt din lyxiga semester med fine dining, imponerande vinlistor, champagne och hemrostat kaffe på hotellets restaurang. Efter middagen kan du slå dig ner i Ladies Saloon med en tryffel och en kopp kaffe eller koppla av med en cigarr i Gentlemans Saloon.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor