Femstjärnig resort vid en lagun i Vietnam

Vedana Lagoon Resort and Spa, Phu Loc Town, Vietnam

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Hillside-villa

Hillside-villa

Lagoon View Deluxerum

Harmoniskt boende med balkong i naturskön omgivning med utsikt över blå lagun, inklusive frukost och andra förmåner

Vedana Lagoon Resort and Spa har ett ypperligt rogivande läge, omgiven av lummig, tropisk grönska och naturens symfonier, och erbjuder en harmonisk och naturskön vistelse.

Det femstjärniga hotellet ligger beläget precis vid en lagun och erbjuder utomhuspool, tre olika restauranger och en bar, samt spa och gym. Här görs saker med värme och en elegant touch, från romantiska och privata middagar som kan anordnas på begäran till de bekväma och smakfullt inredda bungalow-villorna.

Närheten till naturen och boendets avskilda läge gör det lätt för semesterkänslan att infinna sig. Tillbringa dagen på en av hotellets cyklar och upptäck den vackra omgivningen, strosa omkring på hotellets böljande 27 hektar eller gör yoga blickande ut över lagunen. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor