Femstjärnig lyx på Rhodos

Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, Rhodos, Grekland

Flyg ingår Flyg ingår

Deluxe Sea View-rum

Deluxe Sea View-rum med privat pool

Deluxe Sea View-rum med privat pool

Femstjärnig resort med havsutsikt på Rhodos, inklusive flyg, helpension, transfer, spatillgång och mer

Letar du efter en lyxig resort på en vacker grekisk ö, med en avslappnande och fridfull stämning, en lyxig interiör, underbara pooler, havsutsikt och ett läge vid havet? I så fall kan TripAdvisor Travellers' Choice-belönade Atrium Prestige Thalasso Spa Resort vara precis det du letar efter.

Resorten ligger nära den vackra byn Lachania på sydöstra Rhodos. Hotellet har lyxiga faciliteter som ett thalasso-spa, sex restauranger med mat från hela världen, tre barer, två utomhuspooler och uppvärmda inomhuspooler. Förutom detta så har resorten ett fantastiskt läge vid havet, som erbjuder ostörda vyer vid solnedgången.

Bra att veta

Vänligen notera att män måste bära långbyxor på alla hotellets restauranger.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor