Kultur och ro i Marrakech

Fellah Hotel, Marrakech, Marocko

Ett lyxigt och unikt hotell i Marrakech, inklusive frukost samt rabatter på dryck och spa

Fellah Hotel är medlem av den exklusiva hotellgruppen Small Luxury Hotels of the World och erbjuder en fridfull oas i närheten av den historiska Medinan i Marrakech. Det lugna hotellet är omgivet av en fem hektar stor park med utsikt över Atlasbergen – en fridfull tillflyktsort i huvudstadens spännande vimmel.

Fellah Hotel skiljer sig från andra spahotell – förutom att koppla av i hotellets hamam kan du besöka Wat Po Thai School of Traditional Massage där du kan lära dig Tai Chi och yoga. Hotellets restaurang serverar en unik meny bestående av genuina marockanska rätter och veganska eller halal-alternativ.

Rummen är enkla men eleganta med moderna detaljer och underbar utsikt. Förutom flera pooler har hotellet ett kulturcenter där du kan titta på film, dansa eller lyssna på intressanta diskussioner på kvällarna.

Bra att veta

Vänligen notera att en stadsskatt på 2,80 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor