Stilrent boende i italienska Sydtyrolen

Feldmilla Designhotel, Sand in Taufers/Campo Tures, Sydtyrolen, Italien

Upp till -54% Idag På utvalda erbjudanden.

Design Comfort Dubbelrum

Design Comfort Dubbelrum

Design View-rum

Design View-rum

Design View-rum

Stilrent alphotell i Dolomiterna med spa och bra läge för skidåkning, inkl. halvpension och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -54% på marknadens priser ?
Garageparkering finns tillgänglig utan extra avgift och behöver ej förbokas. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 26 november 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Snyggt designat alphotell med spa och restaurang i norra Italien, nära gränsen till Österrike, med bra läge för skidåkning och aktiv semester, inklusive halvpension, spaentré och extra förmåner

  • Wellness för kropp och själ: Hotellets spa erbjuder pool, turkiskt bad, en Kneipp-promenad samt bastu med daglig aufguss-procedur. Dessutom finns det möjlighet att boka in sig för ett utbud av massage och andra behandlingar. Innan och efter din behandling kan du koppla av i spaets viloytor.

  • Lokala smaker på tallriken: Hotellets restaurang kombinerar tradition och nyskapande. Här serveras en meny baserad på lokala råvaror, som till exempel frukt och grönsaker i säsong, ekologiska ägg och mejeriprodukter.

  • En gyllene start på dagen: Hotellet serverar en generös och noga utvald frukostbuffé, som bland annat inkluderar färska bröd och bakverk, ekologiska ägg, ost, kallskuret och hemlagad sylt. När vädret tillåter finns det även sittplatser på terrassen, med vacker utsikt över omgivningarna.

Faciliteter

- Bar
- Gym
- Restaurang
- Spa
- Vinbutik

Hitta hit

Hotellet är lantligt beläget intill landsvägen, två timmars bilfärd från Innsbrucks flygplats.
Via al Castello 9, 39032 Sand in Taufers, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor