Fantastisk rundresa från Nepal till Indien

Nepal och Indien

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Flyg ingår Flyg ingår

Nepal

Nepal

Mulberry Hotel

Dubbelrum på Mulberry Hotel

Nepal

Nepal

Katmandu

Mount Kailash Resort

Deluxe Dubbelrum på Mount Kailash Resort

Himalaya

Pokhara

Hotel Seven Stars

Standardrum på Hotel Seven Stars

Hotel Seven Stars

Dhaulagiri View Hotel

Deluxe Dubbelrum på Dhaulagiri View Hotel

Taj Mahal

Vattenpalatset

Dubbelrum på Hotel Pristine Himalaya

New Delhi

New Delhi

New Delhi

New Delhi

Följ med på en magisk rundresa till färgstarka Nepal och Indien med natur, kultur och historia, inklusive frukost, flyg och utflykter

På denna spännande rundresa genom Nepal och Indien får du uppleva storslagna sevärdheter, hisnande bergsvandringar och kontrastfylld kultur. Du bor på sex väl utvalda hotell med bekväma faciliteter som underlättar din vistelse och inbjuder till avkoppling efter aktivitetsfyllda dagar.

Resan börjar i huvudstaden Katmandu där du kan ägna en hel dag åt att upptäcka alla gränder, tempel och stupor. Dag tre lämnar du storstadsmyllret bakom dig och färdas till Chitwan nationalpark för en spännande djungelsafari bland det fantastiska djurlivet. Nästa stopp på programmet är staden Pokhara, som har ett lugnt läge vid sjön Phewa och erbjuder aktiviteter som kajakpaddling, yoga och paragliding.

En stadig frukost och bekväma skor rekommenderas nästa dag då resan går vidare till Phedi för fyra timmars vandring till bergsbyn Dhampus. Vila fötterna ordentligt över natten för på morgonen väntar ännu en vandring, denna gång till idylliska byn Sarangkot. Njut av de storslagna vyerna över Himalayas bergstoppar och glaciärer och fyll kameran med bilder på det vackra landskapet.

Återhämta krafterna med ett dopp i poolen eller en skön massage i spaet på Mount Kailash Resort följt av en god natts sömn. Efter en dags sightseeing i Pokhara går resan tillbaka till Katmandu och sedan vidare mot Indien och huvudstaden New Delhi. Du checkar in på palatsliknande Royal Plaza som blir en lugn oas i storstadsvimlet. De kommande två dagarna kan du botanisera bland basarer, tempel och ståtliga byggnader i Old Dehli och förundras över imponerande Taj Mahal, ett av världens sju underverk.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.