Familjevänligt hotell vid en grekisk strand

Kiani Beach Resort, Chania, Kreta, Grekland

Flyg ingår Flyg ingår

Family-rum med havsutsikt

Family-rum med havsutsikt

Family-rum med havsutsikt

Superior Dubbelrum med trädgårdsutsikt

Femstjärnig all-inclusive-resort mitt på en av Kretas finaste stränder, inklusive flyg och privat transfer

En all-inclusive-vistelse på femstjärniga Kiani Beach Resort är perfekt för dig som söker maximal avkoppling på semestern och inte vill behöva tänka på att ta med plånboken till poolen eller restaurangen.

Hotellet ligger mitt på den blåflaggade och långgrunda sandstranden strax utanför den pittoreska byn Kalyves på norra sidan av Kreta. Förutom det oslagbara strandläget erbjuder hotellet också en stor pool omringad av sköna solstolar, en trevlig bufférestaurang med havsutsikt, en cocktailbar vid poolen och ett hamam. Aktivitetsutbudet är stort och varierat med ett fullspäckat program som innehåller allt från dykning, tennis och vattenskidor till yoga, volleyboll och zumba.

Låter det för energiskt kan du luta dig tillbaka i solstolen med en iskall drink från Beach Bar Dionysos och låta dig underhållas av hotellets shower som har olika teman varje kväll.

Bra att veta

  • Kiani Beach Resort är ett familjehotell med massor av faciliteter för barnen och ett stort underhållningsprogram med minidisco och andra aktiviteter.
  • Vänligen notera att en boendeskatt på 4 EUR per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor