Familjevänligt fjällhotell i vackra Tännäs

Tännäskröket, Tännäs

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

Fjällhus med bastu

Järven tvåbäddslägenhet

Mården fyrbäddslägenhet

Fjällhus med bastu

Fjällhus med bastu

Fjällhus med bastu

Fjällhus med bastu

Fjällhus med bastu

Fjällhus med bastu

Varva avkoppling med storslagna naturupplevelser i Härjedalsfjällen – med plats för hela familjen

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -30% på marknadens priser ?
Om du anländer efter 17.00 kommer lägenhetsnyckeln lämnas i en box. 

Vänligen notera att sängkläder inte ingår.

Parkering finns tillgänglig utan extra kostnad.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 18 november 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En aktiv vistelse för hela familjen i Härjedalsfjällen med storslagen natur och skidbackar precis utanför dörren

  • En idyllisk vistelse med storslagna vyer: Här på Tännäskröket vaknar du upp till utsikten av de fantastiska Funäsfjällen, med den karga vildmarken runt hörnet. Dessutom är de charmiga stugorna utrustade med bastu och braskamin som sätter en harmonisk prägel på din vistelse.

  • Idealiskt för skidsemestern: Tännäskröket är en del av Skandinaviens största skidsystem, Destination Funäsfjällen, med gemensamt liftkort med Ramundberget, Funäsdalsberget, Tänndalen, Kappruet och Bruksvallarna. Tännäskröket är också anslutet till Nordic Ski – med 300 kilometer längdspår. Backar och skidspår hittar du precis runt kröken. 

  • Mjuka upp dina muskler efter en dag i naturen: Spakåtan är, precis som det låter, byggd med inspiration från traditionella lappkåtor. Här finns bastu, bubbelbad och relaxavdelning med braskamin, samt dryck och lättare tilltugg att köpa på plats.

Faciliteter

- Restaurang (öppen fr.o.m den 21 december)
- Spa
- Parkering

Hitta hit

Närmsta tågstation och flygplats är Røros i Norge, varifrån du kan ta taxi till boendet. Du kan också enkelt ta dig till hotellet från Svegs flygplats. Expressbuss går från Stockholm till Tännäs med Härjedalingen.

Bra att veta

Vänligen notera att det varken ingår sängkläder eller städning.

Notera även att ni kommer tilldelas ett fjällhus som är anpassat efter storleken på ert sällskap.

Besök till Spakåtan måste förbokas. För att reservera, kontakta bokning@tannaskroket.se eller ring +46 684 24 000.

Restaurang Árran öppnar den 20 december 2019. Öppettider: måndag-söndag 09.30-16.00, från den 3 februari är öppettiderna 09.30-17.00. Onsdag-lördag serveras à la carte mellan 18.00-21.00 och på torsdagar erbjuds en pizzabuffé. Boka bord på telefon: 0684-240 00.

Skidskola och skiduthyrning finns tillgänglig för både barn och vuxna. Boka på hemsidan, mejla till bokning@tannaskroket.se eller ring 0684-24 000.

Läs mer om Funäsfjällen här
Karl Johans Väg 1, 840 94 Tännäs, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor