Ta med barnen på en oförglömlig familjesemester. Hos Secret Escapes hittar du handplockade familjehotell och resor för både stora och små som inte känns för mycket i plånboken.

Besök en storstad: Är ni på jakt efter glittrande vyer och storslagen shopping? Våra cityvistelser tar er till allt från Sverige och Europas vackra storstäder, till äventyr längre bort. Skapa minnen för livet tillsammans i USA eller gör plats i fotoalbumet för dekadenta Dubai.

Bekväma all-inclusive-resor: När man reser med barn är det ofta väldigt tacksamt när mat och dryck ingår. Ofta serveras all-inclusive i bufféform och därför finns det något för alla smaker. När du bokar med Secret Escapes är det inte sällan som även andra inkluderingar följer som, som till exempel roliga utflykter och aktiviteter.

Vi tar hand om planeringen: Att planera en resa är väldigt roligt, men ofta också väldigt tidskrävande. Håll utkik efter våra paket där både boende och flyg ingår. Vi erbjuder dessutom flera rundresor, från Dubai och Maldiverna på en och samma resa till olika stopp i Vietnams djungel.

Semester med barn på hemmaplan: Ni behöver inte resa långt för att komma bort från vardagen. På våra svenska hotell kan ni frossa i goda middagar, snooza länge på morgnarna och bara fokusera på kvalitetstid tillsammans.

Aktuella kampanjer

Kommande kampanjer