Elegant hotell i hjärtat av Manhattan

Fairfield Inn and Suites by Marriott Penn Station, New York, USA

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Guest-rum

Snyggt boende med bar och takterrass i Midtown, nära The High Line, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -26% på hotellets priser ?
Parkeringservice finns tillgänglig mot en extra avgift på 49 USD per dag och vanlig parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 39 USD per dag, som betalas direkt till hotellet.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant och väldesignat hotell med bar på takterrassen i hjärtat av Manhattan, nära Penn Station, Madison Square Garden och The High Line, inklusive frukost

  • Njut av en god frukost: Hotellet serverar en varm och kall frukostbuffé. Här kan du börja dagen i lugn och ro, innan det är dags för sightseeing och andra spännande äventyr.

  • Bar med panoramautsikt på takterrassen: Hotellet har en säsongsöppen bar på takterrassen. Här kan du koppla av med drinkar och lättare rätter medan du beundrar den härliga panoramautsikten över Manhattan och Hudsonfloden.

  • Fantastiskt läge i städernas stad: Hotellet har ett fantastiskt läge i hjärtat av Midtown. Härifrån når du enkelt flera av New Yorks härliga sevärdheter, som till exempel den gröna oasen The High Line och det ikoniska varuhuset Macy’s.

Faciliteter

- Bar
- Gym
- Restaurang

Hitta hit

Hotellet ligger i hjärtat av Midtown, Manhattan, nära Penn Station. Flygplatserna Newark och LaGuardia når du på en halvtimme vardera med bil, eller en timme med kollektivtrafiken. Till flygplatsen JFK är det trekvarts bilfärd, eller en timmes resa med allmänna färdmedel.
325 W 33rd St, New York, NY 10001, USA

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor