Ekolyx och norrskensjakt på Island

Eyja Guldsmeden Hotel, Reykjavik, Island

Flyg ingår Flyg ingår

Strokkur

Gullfoss

Hallgrimskirkja

Superior Dubbelrum

Reykjavik

Thingvellir

Superior Dubbelrum

Chict ekohotell i Reykjavik, med norrskensjakt och Gyllene cirkeln-utflykt, inkl. flyg, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -11% på hotellets priser ?
Tre nätter i ett Superior Dubbelrum, inklusive ekologisk frukost.

I erbjudandet ingår även en heldagsutflykt runt Gyllene cirkeln, en norrskensutflykt på kvällen, tillgång till gym, parkering och Wi-Fi.

Flyg ingår från vald avreseflygplats till Keflavik, Island. Det ingår 7 kg handbagage per person och 23 kg incheckat bagage per person. Det ingår även privat flygplatstransfer.

Bokningsbekräftelse och flygtider

Notera att du vid bokning av den här resan endast betalar en deposition på 13 % av priset. Go Places kommer att ta ytterligare en deposition på 50 % fem dagar efter bokning. Resterande summa betalas direkt till Go Places.

Notera även att leverantören kan komma att ändra boende under exceptionella omständigheter.

Inom sju dagar efter att du har bekräftat din reservation hos oss får du ett mejl från vår leverantör Go Places med din slutliga bokningsbekräftelse med uppgifter om exakta flygtider bekräftade för just din bokning. Flygtiden kommer att vara inom de tidsparametrar och möjliga flygbolag som beskrivs i detta erbjudande.

Secret Escapes GmbH agerar som agent åt Go Places som är arrangör av den här resan samt din avtalspart som kund. Bokningsvillkor för Go Places finns tillgängliga här.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Magisk Islandsresa med norrskensjakt, Gyllene cirkeln-utflykt och boende på ett miljövänligt boutiquehotell i Reykjavik, inklusive frukost, flyg och transfers

  • Ekohotell i Reykjavik: Boutiquehotellet erbjuder väldesignade rum med rustika himmelsängar i trä och fårskinnsfällar draperade lite här och var. Här börjar du morgonen med en ekologisk frukost i matsalen som är inredd i modern industriell stil. På kvällen kan du koppla av med ett glas vin i baren eller bekanta dig med Reykjaviks livliga nattliv.

  • Ett vidunderligt landskap: Storslagen natur med vattenfall, bubblande källor och nattsvarta lavafält väntar dig på denna magiska resa till Island. Följ med på en guidad tur längs den berömda rutten Gyllene Cirkeln som omfattar den UNESCO-listade nationalparken Þingvellir, den berömda gejsern Strokkur och vattenfallet Gullfoss.

  • Jaga efter norrskenet: En absolut höjdpunkt på resan är en norrskenstur för att försöka få en glimt av de skimrande strimmorna som lyser upp natthimlen under vintermånaderna. Det magiska ljusspelet skiftar mellan grönt, rött och lila och är en syn som du sent kommer att glömma.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi

Hitta hit

Transfer från Keflavik flygplats till hotellet tar ungefär 45 minuter.

Bra att veta

Eftersom norrskenet är ett naturfenomen finns det ingen garanti för att man kommer att kunna se det.
Eyja Guldsmeden Hotel har blivit utnämnd som topp två bland Islands mest populära hotell av TripAdvisior Traveller's Choice Award 2019.
Brautarholt 10, Reykjavík, Island

Transport ingår i detta erbjudande. Se information nedan.

Information

Flygtider

Flyg ingår från Stockholm Arlanda, Göteborg eller Köpenhamn till Keflavik, Island.

Från Stockholm till Keflavik:
Avresa: avgång 11.05, ankomst 15.35
Hemresa: avgång 11.45, ankomst 18.30

Från Göteborg till Keflavik:
Avresa: avgång 06.45, ankomst 12.05
Hemresa: avgång 11.20, ankomst 18.05

Från Köpenhamn till Keflavik:
Avresa: avgång 08.05, ankomst 10.40
Hemresa: avgång 11.20, ankomst 15.25

Det ingår 7 kg handbagage och 23 kg incheckat bagage per person. Notera att bagageregler kan skilja beroende på flygbolag.

Det ingår även flygplatstransfer.

Efter bekräftad bokning kommer du att få en bekräftelse från reseleverantören, Go Places, med preliminära restider och flightnummer.

Flygtiden kommer att vara inom de tidsparametrar och möjliga flygbolag som beskrivs i detta erbjudande och kan komma att ändras. Notera att din önskade utresetid inte kan garanteras.

Visum krävs ej för skandinaviska medborgare, men resenärernas pass måste vara giltigt minst sex månader efter hemkomst.

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.