Exklusivt boutiquehotell i Portals Nous

Portals Hills Boutique Hotel, Portals Nous, Mallorca, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxe Sea View-svit

Deluxe Sea View-svit

Deluxe Sea View-svit

Deluxe Sea View-svit

Deluxe Sea View-svit

Elegant och modernt boutiquehotell med restaurang, spa, pool och nattklubb på en sluttning i Calvià, inklusive frukost, välkomstdrink, sparabatt och en flaska vin

Missa inte

Portals Hills Boutique Hotel är lugnt beläget på en sluttning i Calvià, strax ovanför den eleganta marinan i Puerto Portals, med vacker utsikt över Palmabukten. På hyfsat promenadavstånd från hotellet finner du ett stort utbud av restauranger, caféer, barer och butiker – samt inte minst inbjudande uteserveringar längs med vattnet. Till Palma kan du enkelt ta dig med bil eller buss. Väl på plats kan du flanera längs de trevliga gatorna eller titta på kulturella sevärdheter. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor