Exklusivt boende nära havet på Ibiza

Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa, Santa Eulalia del Río, Ibiza, Spanien

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Elegant boutiquehotell på östra Ibiza, med spa, pool, trädgård och stor gastronomisk variation, inklusive frukost eller halvpension, spaentré och cava

Missa inte

Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa är beläget nära kusten och strax utanför Santa Eulalia del Ríos stadskärna, där det finns ett utbud av lokala restauranger och butiker. Härifrån når du enkelt både stränder och andra av Ibizas många sevärdheter. Bland annat kan du vandra och cykla genom det natursköna landskapet, prova på vattensporter som snorkling, surf och dykning, utforska anrika droppstensgrottor och saltfält, besöka den berömda hippiemarknaden i Es Canar eller göra en utflykt till den pittoreska staden Ibiza, som finns med på UNESCO:s världsarvslista.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor