Exklusiv sparesort vid stranden i Thailand

Samui Bann Taling Ngam Resort, Taling Ngam, Koh Samui, Thailand

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

Club Tropical Pavilion-svit

Club Tropical Pavilion-svit

Club Ocean View-rum

Club Ocean View-rum

Club Ocean View-rum

Club Tropical Pavilion-svit

Club Beachfront Pool-villa

Club Beachfront Pool-villa

Club Two Bedroom Residence-villa

Club Two Bedroom Residence-villa

Club Two Bedroom Residence-villa

Club Two Bedroom Residence-villa

Elegant sparesort vid stranden på Koh Samui, med bra utgångsläge för aktiviteter och utflykter, inklusive frukost, tillgång till Club Lounge och mer

Samui Bann Taling Ngam Resort är belägen på Koh Samuis relativt orörda västkust. Resorten ligger direkt vid stranden, med vacker utsikt över Thailandsviken. Här bor du i rum, sviter och villor som är rymliga och lyxigt inredda samt försedda med balkong eller terrass. Vissa av enheterna inkluderar även en privat pool eller butlerservice.

Som gäst på Samui Bann Taling Ngam Resort har du tillgång till sju olika pooler samt en privat strand. Dessutom erbjuder resorten ett stort utbud av aktiviteter, som snorkling, stand up paddling, vindsurfing, segling, martial arts, yoga, matlagningskurser och utflykter till lokala sevärdheter.

För att koppla av lite extra och komma ned i varv kan du besöka resortens rofyllda spa, som ligger på en klippa högt ovanför havet, omgivet av den lummiga djungeln. Här kan du njuta av härliga kropps- och ansiktsbehandlingar samt ritualer, som till stor del baseras på naturliga extrakt och ingredienser. Avsluta din upplevelse med en kopp örtte på terrassen.

I Samui Bann Taling Ngam Resorts restauranger serveras thailändska och europeiska specialiteter samt kolgrillad fisk och kött. Innan eller efter maten kan du ta en drink i cocktailbaren eller vid brasan nere på stranden. Missa inte heller att beundra Koh Samuis omtalade solnedgångar från din plats vid middagsbordet eller i baren.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor