Eurostars Madrid Tower

Madrid, Spanien

Sovrum

Frukostrum

Drinkar i en av Madrids mest eleganta barer

Sovrum

Badrum

Den häftiga lobbyn

Swimmingpool

Exteriör

Lobby Bar

Femstjärnigt hotell högt över Madrid, inklusive frukost, en flaska cava, jordgubbar och choklad vid ankomst och sen utcheckning

Om det är något hotell som får dig att tappa andan, så är det femstjärniga Eurostars Madrid Tower. Hotellet, beläget i det 236 meter höga SyV Tower-byggnaden, är en del av den nya utvecklingen som håller på att förändra Madrids skyline. Njut av utsökt medelhavsmat, delikata drinkar och spafaciliteter i toppklass bland hotellets lyxiga inredning i valnöt, granit och läder; allt med en 360 graders panoramautsikt över staden.

Om du verkligen gillar maffiga utsikter (och vem gör inte det), så är Anssora Spa & Health Club och restaurang Volvoreta båda bra ställen med fantastiskt utsikt över hela staden - här kan du se ut över Plaza Mayor och luta dig tillbaka och njuta av soluppgången till ditt morgonkaffe, eller av den kastilianska solnedgången med en drink i handen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor