Havsnära spahotell på Fuerteventura

Eurostars Las Salinas, Fuerteventura, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Sea View-svit

Sea View-svit

Sea View-svit

Sea View-svit

Koppla av på ett modernt spahotell på Kanarieöarna, inkl halvpension eller all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -44% på marknadens priser ?
Om endast en person vill använda specialpriset på spaentré får denne istället 10 % rabatt på priset för en person. Åldersgränsen på spaet är 18 år.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Avkopplande vistelse på ett spahotell nära stranden på Fuerteventura, inklusive halvpension eller all-inclusive, sparabatt och välkomstdrink

  • Soliga dagar vid havet: På Eurostar Las Salinas finns allt man kan tänkas behöva för en avkopplande vistelse vid havet, med boende i moderna sviter och en strand nära till hands för lata dagar i det strålande solskenet.

  • Gott om aktiviteter i närheten: När du inte slappar med en bra bok vid poolkanten eller på stranden kan du ägna dig åt allt från golf och tennis till vattensporter som segling och vindsurfing.

  • Mat och wellness i mängder: Hotellet har en stor bufférestaurang och ett café för de stunder då man är sugen på något litet. Det finns även ett spa för den som vill unna sig lite ensamtid. På spaet finns ett vattenområde och ett stort urval behandlingar.

Faciliteter

- Spa
- Dygnetruntöppen reception
- Restaurang
- Bar/café
- Utomhuspool
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen El Matorral Fuerteventura ligger bara tio minuters bilfärd från hotellet.
Paseo Marítimo Promenade, 35610 Castillo Caleta de Fuste, Las Palmas, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor