18 tarjousta

Euroopan kiertomatkat

Euroopan kiertomatkat takaavat ikimuistoisen loman. Miksi valita vain yksi kohde, kun voi nähdä ja kokea enemmän? Lähde TravelBird-seikkailulle Eurooppaan!
Katso lisää:
Valitut suodattimet:
18 tarjousta
Suodattimet Tyhjennä

Ikimuistoisimpien lomien sanotaan olevan ne reissut, joissa oli mukana seikkailun tunnelmaa. Siksi Euroopan kiertomatkat ovatkin nykyään suosittuja!

Mikäli matkailija ei osaa päättää matkakohteiden laajasta kirjosta omaa suosikkiaan, ovat kiertomatkat Euroopassa erittäin potentiaalinen vaihtoehto. Näin ollen yhteen lomakohteeseen tutustumisen sijaan matkailija näkee ja kokee moninkertaisesti enemmän. Vaihtuvat maisemat, uudet tuttavuudet ja jokapäiväiset elämykset tekevät kiertomatkasta varsinaisen seikkailun. Euroopan monipuoliset kulkuyhteydet niin autolla, junalla kuin linja-autollakin mahdollistavat vaivattoman siirtymisen paikasta toiseen. Kohdistui kiertomatka sitten yhden tai useamman maan alueelle, voi TravelBird luvata, ettei matka jää yksiulotteiseksi. Jo yhden maan sisällä on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että loman voi helposti viettää tutkien maan vaihtuvia luonnonmaisemia ja erilaisia katukuvia. Kohteiden rikas historia ja elämykselliset kulttuurinähtävyydet tekevät matkailijan lomasta myös sivistävän kokemuksen. Euroopan kiertomatkat sopivat etenkin matkailijoille, jotka kaipaavat vauhtia ja vaihtuvuutta reissuunsa. Matkan aikana kohteet nimittäin vaihtuvat niin ripeään tahtiin, ettei matka ehdi käydä tylsäksi missään vaiheessa!

Kaikki tiet vievät seikkailuun

Kiertomatkat tarjoavat ainutlaatuisen pääsylipun unohtumattomalle lomalle.

Ikimuistoinen kiertomatka odottaa, mutta minne mennä?

Iltasanomien artikkelin mukaan suomalaiset haaveilevat lähellä olevista kiertomatkoista. Siksi Euroopan kiertomatkat ovatkin suosittuja kaikenikäisten keskuudessa. Kiertomatkojen parhaimpia puolia ovat reissujen yllätyksellisyys ja monipuolisuus. Matkan aikana voi esimerkiksi löytää upeita kohteita, joiden olemassaolosta ei edes tiennyt.

Ensimmäinen askel ihanaan matkaan on kohteen valitseminen: kohdistuuko matka vain yhteen maahan vai kenties suuremmalle alueelle? Etelä-Euroopan kohteet ovat useimmiten matkailijoiden mieleen. Kulttuuriaarteiden ja lumoavan luonnon Italia vie matkailijan henkeäsalpaavien elämysten äärelle. Rooma on kaupunkikohteiden kruunaamaton kuningas, mutta tutustuminen Toscanan vihreisiin viinitarhoihin on sekä romanttinen että ainutlaatuinen kokemus. Sen sijaan kiertomatka läpi Ranskan violettien laventelipeltojen ja eläväisten kaupunkien vie matkailijan ylellisen kulttuurin ja kiehtovien makuelämysten maailmaan. Loma Kreikassa taas on täydellinen, kun voi auringonoton lisäksi tutustua ainutlaatuiseen antiikin historiaan ja maailmankuuluihin myytteihin. Kiertomatkat voivat kuitenkin kohdistua myös muualle Eurooppaan, sillä jokaisella kohteella on valtavasti erilaista tarjottavaa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi automatkailu Irlannissa läpi hulppeiden linnojen ja taianomaisten maisemien? Vaihtoehtoisesti kulttuurielämysten helmet, Wien ja Budapest, sijaitsevat niin lähellä toisiaan, että yhden matkan aikana voi vaivattomasti nähdä molemmat. Kiertomatkat Pohjoismaissa taas johdattelevat tyylikkään designin ja vihreyden maailmaan.

Siirtyminen paikasta toiseen

Kiertomatkat Eurooppaan voi toteuttaa lukuisin keinoin.

Paikasta toiseen siirtymisen aikana ehtii sattua ja tapahtua. Siksi Euroopan kiertomatkat ovatkin avain ainutlaatuiseen seikkailuun!

Euroopan kompaktisuus mahdollistaa kiertomatkan toteutettavaksi monella eri tavalla. Monipuoliset junayhteydet takaavat vaivattoman siirtymisen uuteen kohteeseen, sillä matkan aikana ei tarvitse huolehtia muusta liikenteestä tai eksymisen riskistä. Junat mahdollistavat myös suorimman pääsyn paikasta toiseen. Kuitenkin autolla liikkuminen antaa matkailijalle vapauden tarkoista aikatauluista ja valmiiksi määritellyistä kohteista, sillä autolla voi suunnata mihin itse haluaa. Matkan aikana voi pysähtyä milloin vain, jolloin matkailija voi helposti löytää mitä tunnelmallisimpia kyliä ja ainutlaatuisimpia nähtävyyksiä.

Suunnitelmia ja spontaanisuutta

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Kuitenkin välillä on hyvä ottaa iisisti.

Vaikka kiertomatkat sopivat vauhdin ja jännityksen ystäville, kannattaa reissuun kuitenkin valmistautua hyvin etukäteen.

Kiertomatkat sujuvat vaivattomasti ilman merkittäviä vastoinkäymisiä, kun kaikki matkustamisen kannalta tärkeät seikat otetaan huomioon. Mikäli siirtyminen paikasta toiseen tapahtuu junalla tai linja-autolla, on tärkeä varmistaa tarkat matkustusajat ja lähtöpaikan sijainti. Näin ollen myöhästymisen riski pienenee. Autolla matkustettaessa on hyvä muistaa pakata laukkuun ajankohtaiset kartat ja pitää huoli, että kännykässä on tarpeeksi virtaa. Näin ollen ongelmatilanteessa apu on helpommin saatavilla. Nälkäisenä vastoinkäymiset tuntuvat helposti suuremmalta kuin mitä ne todellisuudessa ovat, joten on hyvä varata matkalle runsaan määrän välipaloja ja tarpeeksi juotavaa. Spontaanisuus tuo matkalle valtavasti iloa ja unohtumattomia kokemuksia, joten vaikka matka olisi alustavasti suunniteltu, kannattaa välillä heittäytyä myös hetkeen. Kiertomatkojen riski vastoinkäymisiin on hyvä ottaa vastaan positiivisin mielin, sillä onnistuminen ja ongelmien selättäminen kasvattavat matkan arvoa ja tekevät siitä unohtumattoman!

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen