Ett surfparadis på Marockos kust

Paradis Plage Surf, Yoga & Spa Resort, Agadir, Marocko

Premium-svit

Juniorsvit

Juniorsvit

Wellnessvistelse på en lyxresort på Marockos kust, inklusive frukost, välkomstcocktail, yoga och mer

Ägna dig helhjärtat av surfing, yoga och spaupplevelser på resorten Paradis Plage. Detta är en riktig oas en hel värld bortom turiststressen och storstadsvimlet. Paradis Plage är Marockos första specialiserade surf-, yoga- och spa-anläggning och utsågs nyligen till ett av Marockos 25 bästa hotell i TripAdvisors Travellers’ Choice Awards.

Resorten ligger nära byn Taghazout som är känd för sina fantastiska surfmöjligheter. Doppa fötterna i vattnet vid den fem kilometer långa stranden, blicka ut över Atlantens vågor och paddla iväg med surfbrädan. Mellan surfvändorna kan du fylla på med ny energi genom att hugga in på marockanska rätter tillagade på lokala, ekologiska råvaror.

Från soluppgång till solnedgång är du välkommen att delta i avkopplande yogasessioner medan du lyssnar till ljudet av vågor och njuter av en förtrollande panoramautsikt över Atlanten. Ett välgörande yogapass senare kan du strosa iväg till Paradise Spa och besöka det traditionella hamam-badet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor