Ett lyxigt safariäventyr i vildmarken

Vuyani Safari Lodge, Hoedspruit, Sydafrika

Chalet-svit

Luxury-svit

Luxury-svit

Chalet-svit

Skyline tent

Presidential-svit

Presidential-svit

Presidential-svit

Owner's-lägenhet

Skyline tent

Owner's-lägenhet

Owner's-lägenhet

Owners lägenhet

Owners-lägenhet

Skyliine tent

Owners-lägenhet

Skyline tent

Bo i en lyxig safaristuga på ett privat djurreservat, med all-inclusive och två safariutflykter per dag

Med bara tio sviter erbjuder The Vuyani Safari Lodge ett läckert och intimt boende mitt i Sydafrikas vildmark. Vuyani Safari Lodge ligger i det privata reservatet Moditlo Private Game Reserve. Safaristugorna rankas som ett av de fem bästa hotellen i världen av TripAdvisor och det har även belönats med ett Certificate of Excellence, vilket inte är så konstigt; här har man ju faktiskt en chans att se några av Afrikas ståtligaste djur.

Med möjligheten att gå med på guidade safariutflykter har du stor chans att se flodhästar, leoparder, krokodiler och till och med sällsynta vildhundar. Väl tillbaks i safaristugan kan du förvänta dig gourmetmat vid fladdrande eldsken eller så kan du tillbringa din tid vid den lyxiga infinitypoolen eller ta en tupplur under sänghimmeln i din stora luftkonditionerade svit.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor