Ett hållbart sagoslott i Provence

Château de Massillan, Uchaux, Frankrike

Prestige-rum

Prestige-rum

Luxe-rum

Luxe-rum

Pont du Gard

Avignon

Vackra rum på omsorgsfullt renoverat slott i Provences vinregioner, inklusive frukost och extra förmåner

Château de Massillan är beläget i västra Provence. Boendet ligger i en stor vacker park och är omgivet av vidsträckta vingårdar. Den historiska originalbyggnaden har genomgått en varsam renovering, där man bland annat har lagt stor vikt vid att designen ska vara hållbar och miljövänlig.

Alla rum på slottet ser olika ut och har blivit kärleksfullt och harmoniskt inredda enligt grundprinciperna för feng shui. Möblerna är en smakfull blandning av gammalt och nytt. Genom fönstren har du en vacker utsikt mot hotellets stora innergård eller mot slottsparken.

I restaurangen serveras rätter som inspireras mycket av Provence och Bretagne. Proteinet består ofta av fisk och skaldjur medan grönsaker och örter gärna hämtas från châteauts ekologiska köksträdgård, där du även hittar höns, duvor och kaniner. Som gäst kan du också välja att delta i en av hotellets matlagningslektioner, där du under erfaren ledning får hjälp att utforska regionens smakpalett och ingredienser. Till maten kan du njuta av ett glas vin från slottets helt ekologiska vinlista.


Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor