Valitse lähtöpäivä
53 tarjousta

Parhaimmat tarjouksemme, matkailijalta matkailijalle

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton
Koe Katalonian upeus kiertomatkalla
Kiertomatka 7, 8 tai 9 yötä Espanja
Ainutlaatuisesta gastronomiastaan, värikkäästä kulttuuriperinnöstään ja äärimmäisen kauniista maisemistaan tunnettu Katalonia on kerta kaikkiaan eläm…
 • Montserrat, Tarragona, Sitges ja Barcelona
 • Aamiaiset
 • Historiallisia kohteita, luontoa ja rantoja
 • Lähtö lentokentältä Helsinki tai Oulu
hinta alkaen per henkilö alkaen € 529,00
perustuen 2 henkilöön
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset
Neljän tähden rantaloma Albirissa
Aurinkoloma 7 tai 14 yötä
Lähde neljän tähden rantalomalle Albiriin! Alicanten maakunnassa sijaitseva, idyllinen Albirin kaupunki on rakennettu turkoosinsinisen Välimeren rann…
 • Hotelli kauniin Välimeren rannalla
 • Puolihoito (varattavissa myös täysihoidolla)
 • Lähtö lentokentältä Helsinki tai Tampere
hinta alkaen per henkilö alkaen € 729,00
perustuen 2 henkilöön
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
Bilbao & Guggenheim-museo
Kaupunkiloma 3, 4 tai 5 yötä Bilbao
Unelmoitko kulttuurintäyteisestä kaupunkilomasta Espanjan auringossa? Haluatko lomallasi herkutella tapaksilla, nauttia auringonlaskusta sangrian ker…
 • Aamiaiset
 • Sisäänpääsy Guggenheim-museoon
 • Hyvien kulkuyhteyksien päässä Bilbaon nähtävyyksiltä
 • Lähtö: Helsinki
hinta alkaen per henkilö alkaen € 439,00
perustuen 2 henkilöön
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset
Koe Madrid, Valencia & Alicante
Kiertomatka 5 tai 7 yötä Espanja
Anna Espanjan ihanan auringon ja kiehtovien kaupunkien viedä sinut ainutlaatuisten elämysten pyörteisiin. Maan pääkaupunki Madrid, historiallinen Val…
 • Aamiaiset
 • Junamatkat kaupunkien välillä
 • Kolme upeaa kaupunkia
 • Lähtö: Helsinki
hinta alkaen per henkilö alkaen € 519,00
perustuen 2 henkilöön
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset
Elämyksiä Ibizalla
Aurinkoloma 7 tai 14 yötä Ibiza
Lomatuulet puhaltavat kasvoillesi heti koneesta poistuessasi. Lämmin ilmasto, pitkiä hiekkarantoja, palmupuita vieri vieressä… Tervetuloa Baleaareill…
 • Aamiaiset (lisävaihtoehtona all inclusive -tarjoilu)
 • Upeita maisemia ja kristallinkirkas meri
 • Eksoottinen lomakohde Baleaareilla
 • Lähtö: Helsinki
hinta alkaen per henkilö alkaen € 579,00
perustuen 2 henkilöön
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin
Koe Barcelona & La Sagrada Família
Kaupunkiloma 2, 3, 4 tai 5 yötä Barcelona
Virittäydy espanjalaiseen tunnelmaan Barcelonassa! Siemaile sangriaa, kuuntele katumusiikkia ja nauti aurinkoisista lomapäivistäsi kaupungin upealla …
 • Aamiaiset
 • Majoitus keskeisellä sijainnilla
 • Opastettu kierros La Sagrada Famíliassa
 • Lähtö lentokentältä Helsinki tai Oulu
hinta alkaen per henkilö alkaen € 329,00
perustuen 2 henkilöön

Etsi lisää

Espanjan matkat ovat erittäin kysyttyjä suomalaisten keskuudessa; eikä mikään ihme, sillä Euroopan kolmanneksi suurin maa tarjoaa matkailijoille kaikkea: Välimeren lämmön, ihanat hiekkarannat, vilkkaat kaupungit sekä upeat vuoristot.

Espanja on ollut matkailijoiden klassikokohde jo vuosikymmenien ajan. Täynnä elämää olevat kaupungit, monipuolinen luonto sekä houkuttelevat rannat tekevät Espanjasta monipuolisen matkakohteen, jonne voit matkustaa vuodenajasta riippumatta. Voit lomailla niin mantereen ainutlaatuisissa kohteissa kuin myös maan suosituilla saarillakin. Espanjassa riittää nähtävää usealle lomalle: väitettä tukee jo se, että UNESCO on lisännyt maailmanperintöluetteloonsa jopa 54 kohdetta ympäri Espanjaa. Nähtävyyksiensä lisäksi lukuisat aktiviteetit, kuten vaeltaminen pyreneillä tai golfaus Etelän auringon alla, vetävät aktiivilomailijoita ahkerasti puoleensa. Aamupäivän jälkeen on mukava levätä hetki maan viettäessä siestaa, ja illalla on ihana nauttia erilaisista perinneherkuista tunnelmallisissa ravintoloissa.

Matkailijan ei tarvitse pysyä yhdessä kohteessa koko matkan ajan. Loma Espanjassa voi alkaa esimerkiksi shoppailun merkeissä Barcelonassa, josta voi helposti siirtyä Costa Bravan upeiden rantojen ja auringon hemmoteltavaksi. Erilaiset matkatoimistojen Espanja matkat ovat kysyttyjä ympäri vuoden, sillä valmiiksi suunnitellut paketit tekevät matkailijan lomasta vaivattoman ja rentouttavan. Lennot Espanjaan ovat helposti saatavilla, sillä lentoja lähtee Suomesta usean eri kaupungin lentokentältä. Matka Espanjaan kestää lähtöpaikasta ja kohteesta riippuen neljästä seitsemään tuntia. Kaukaisimmat kohteet ovat Espanjalle kuuluvat seitsemän vulkaanisen saaren muodostamat Kanariansaaret, jotka ovat matkailijoiden suuressa suosiossa.

Espanjan monipuoliset kaupungit
Aurinkoinen rannikko ei ole ainut asia, joka tekee Espanjan matkat erinomaisiksi. TravelBird suosittelee yhdistämään rantaloman kaupunkimatkan kanssa!
Espanjan kaupungit hehkuvat kauneutta, historiaa ja kulttuuria.

Espanja on maailman matkustetuimpia maita. Väitettä vahvistaa jo se, että mediayhtiö MTV:n mukaan joka neljäs suomalainen matkailija valitsee Espanjan matkakohteekseen auringon ja lämmön vuoksi. Näin ollen maa on myös yksi suomalaisten suosikkikohteita. Maailmanlaajuisesti Barcelona on Espanjan suosituin matkakohde. Kulttuuririkkaassa kaupungissa yhdistyvät ainutlaatuinen Antoni Gaudín arkkitehtuuri, lukuisat ostosmahdollisuudet ja upea Välimeren ranta. Barcelonan ehdottomia kohokohtia ovat Sagrada Famílian kirkko, jonka rakennusprosessi on kestänyt jo yli 100 vuotta, sekä Park Güellin mosaiikkipuisto.

Mikäli Barcelona on jo nähty ja koettu, kannattaa siirtyä rannikkoa alaspäin kohti kaunista Valenciaa, joka on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki. Tiesitkö, että espanjalaisen keittiön helmi, maailmankuulu paella, on Valenciasta kotoisin? Vieraile Ciudad de las Artes y las Cienciasin monipuolisessa tiedepuistossa sekä Euroopan suurimmassa merimaailmassa Oceanogràficissa.

Espanja loma voi kohdistua myös sisämaahan kuten Espanjan pääkaupunkiin Madridiin, joka on Euroopan toiseksi korkeimmalla sijaitseva pääkaupunki. Vilkkaasta yöelämästä tunnetun kaupungin vetonauloja ovat Palacio Real eli kuninkaanlinna sekä Museo Del Prado, mistä löydät ainutlaatuisen kokoelman merkittäviä taideaarteita.

Suosittuja ja ehdottomasti näkemisen arvoisia kaupunkeja ovat myös kulttuurin ja taiteen keskus Sevilla, pohjoisen satamakaupunki Bilbao ja historiallinen Zaragoza. Mikäli haaveilet Costa del Solin eli Aurinkorannikon lämmöstä ja upeista rannoista, kannattaa ehdottomasti lentää etelässä sijaitsevaan Málagaan ja viettää kaupungissa vähän aikaa ennen siirtymistä muihin rantalomakohteisiin. Málagan lähellä sijaitseva rantalomakohde Fuengirola on suomalaisten ehdoton suosikki sen suomalaisyhteistön ja -palveluiden ansiosta.

Matkustaa on elää.

– H.C. Andersen
Espanjan aurinkoiset saaret
Espanjan ainutlaatuiset ja monipuoliset saaret ovat suosittuja matkakohteita.
Espanjasta löytyy toinen toistaan erikoisempia saaria, jotka ovat kaikki vierailemisen arvoisia. Suomalaisten kestosuosikki ovat Afrikan rannikolla sijaitsevat Kanariansaaret.

Suomalaisten talvisin tekemät Espanjan matkat kohdistuvat lähes poikkeuksetta eksoottisille Kanariansaarille. Ilmasto seitsemällä vulkaanisella saarella on lämmin vuodenajasta riippumatta, joten erilaiset Kanarian matkat ovat erittäin kysyttyjä pohjoismaalaisten keskuudessa. Kanariansaarilla voit toteuttaa niin ranta- kuin aktiivilomankin, sillä jokainen ryhmittymään kuuluva saari tarjoaa matkailijalleen jotain erikoista. Gran Canaria on Kanariansaarten suosituin kohde perheiden ja nuorison keskuudessa. Saari on täynnä erilaisia vesi- ja teemapuistoja, joten lapsiperheille löytyy jatkuvasti tekemistä. Saaren yöelämä vauhdikasta ja monipuolista, mikä houkuttelee kaveriporukoita matkustamaan Gran Canarialle.

Erilaiset Teneriffa matkat ovat suosittuja saaren monipuolisen tarjonnan vuoksi. Kohteesta löytyvät niin lukuisat aktiviteetit kuin myös ihmeellinen luontokin. Teneriffalla sijaitsee Teide-tulivuori, joka on Espanjan korkein huippu. Saarelta pääset myös päiväretkelle La Gomeran saarelle, joka on tunnettu eksoottisesta luonnostaan – saarella patikointi on ainutlaatuinen elämys. Tenerrifalta tai Gran Canarialta voit lähteä myös lautalla El Hierroon, joka on erinomainen vierailukohde kaikille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta luonnosta. Turismi on saarella hyvin vähäistä. Tuliperäinen maasto on Lanzaroten suurin nähtävyys, ja Timanfayan tulivuoripuisto tutustuttaa sinut erilaisiin laavaluoliin ja kraatereihin. Fuerteventura on suosittu matkakohde, ja siellä sanotaankin olevan Kanariansaarten kauneimmat rannat. Mikäli suosituimmat saaret on jo nähty, kannattaa matkustaa La Palman saarelle. Saarta kutsutaan vihreäksi saareksi, sillä La Palman kasvillisuus on vertaansa vailla. Turistit ovat vasta hiljattain huomanneet saaren kauneuden, joten alueen turismi on vielä paljon vähäisempää kuin esimerkiksi Gran Canarialla ja Teneriffalla.

Lähempänä Espanjaa sijaitsevat Mallorca ja Ibiza ovat suosittuja lomasaaria. Suomalaisten matkat Mallorcalle ovat lisääntyneet lähivuosien aikana huomattavasti. Saarelta löydät vilkkaan Palman kaupungin, raikkaat rantalomakohteet sekä ihmeelliset tippukiviluolat. Monelle tulee Ibizasta mieleen uneton bilesaari, mutta tiesitkö, että saari on myös UNESCOn suojelema maailmanperintökohde? Maailmankuulun iltaelämän ja klubien lisäksi saarelta löydät sekä historiallisia nähtävyyksiä että rauhallisen luonnon. Vieraile esimerkiksi Ibiza Townissa sijaitsevassa Dalt Vila -kylässä, ja ihaile renessanssiajan arkkitehtuuria.

Espanjan herkullinen keittiö
Tapaksia, paellaa ja mitä vielä? Maista espanjalaisen ruokakulttuurin herkkuja ihanan lomapäivän päätteeksi.
Espanjan matkat ovat hyvä mahdollisuus tutustua maan keittiön antimiin.

Espanjan herkullinen ruokakulttuuri muodostuu usean maakunnan omista perinneruoista sekä maan yleisistä ruokalajeista. Matkailijan kannattaa etenkin tutustua lukuisiin viineihin, juustoihin sekä maailmankuuluun serranonkinkkuun. Tapas-kulttuuri on yleistä koko maassa, joten matkailijan kannattaa ehdottomasti vierailla paikallisessa tapas-ravintolassa. Maan kansallisruoka on paella, joka on rautapadassa paistettu maustetun riisin ja merenelävien sekoitus. Nykyään paellaa saa lähes jokaisesta paikallisesta ravintolasta erilaisin reseptein. Merenelävien sijaan voit kokeilla myös esimerkiksi kanapaellaa. Espanjalaiseen, myöhään syötävään päivälliseen kuuluvat usein paistetut lihat ja vihannekset. Myös makkarat tuoreina ja kuivattuina ovat maan perinneherkkuja ja ovat myös matkailijoiden suuressa suosiossa. Esimerkiksi chorizo-makkara on kuuluisa ruoissa käytettävä herkku. Katalonian alueella huomaat, kuinka leivän päälle levitetään aina oliiviöljyä sekä tomaatteja. Espanjalainen perunatortilla on myös matkailijalle mielenkiintoinen ruoka, jota kannattaa ehdottomasti maistaa. Herkullisen illallisen jälkeen kannattaa kokeilla jälkiruokana suklaaseen dipattavia ja rasvassa paistettuja churroja sekä crema catalana -vanukasta.