En vecka i Sydafrika med safari och cityliv

Sydafrika

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Flyg ingår Flyg ingår

Aha Bongani Mountain Lodge

Aha Bongani Mountain Lodge

Standardrum på Aha Bongani Mountain Lodge

Aha Bongani Mountain Lodge

Aha Bongani Mountain Lodge

Aha Bongani Mountain Lodge

Aha Bongani Mountain Lodge

Kapstaden

The Onyx Hotel

The Onyx Hotel

Studio-lägenhet på The Onyx Hotel

Studio-lägenhet på The Onyx Hotel

Studio-lägenhet på The Onyx Hotel

Studio-lägenhet på The Onyx Hotel

The Onyx Hotel

The Onyx Hotel

En veckas kombinationsresa i Sydafrika, med safari och egen lägenhet i Kapstaden, inklusive flyg, frukost, hyrbil och safariutflykter

Kombinera storstad och safari på en och samma semester med denna oförglömliga resa till Sydafrika. Äventyret börjar när du checkar in på Aha Bongani Mountain Lodge som ligger 45 kilometer från enorma Kruger nationalpark.

Här bor du två nätter vid foten av Malelane-bergen och på dagarna kan du delta i spännande gamedrives i en av världens mest djurrika parker. Spana efter de så kallade ’big five’ – lejon, noshörning, buffel, elefant och leopard – och andra djur som antiloper, giraffer, apor och olika fågelarter. När mörkret faller kan du koppla av framför lägerelden och njuta av vällagade afrikanska rätter under den stjärnklara himlen.

Med huvudet fullt av intryck från den afrikanska savannen gör du dig redo för del två av denna storslagna resa. Nu väntar nämligen fem nätter på The Onyx i Kapstaden, Sydafrikas näst största stad som har ett vackert läge vid Godahoppsudden. Du bor i en egen lägenhet med fullt utrustat kök och en snygg inredning med dämpade kulörer och designmöbler.

Du har tillgång till en hyrbil under din vistelse i Kapstaden så du kan lätt ta dig till sevärdheter som Taffelberget, vinområdet Cape Winelands och stränderna vid Cape Point. Avsluta dagen med en promenad i hamnområdet Victoria & Albert där det kryllar av trevliga restauranger och barer. Du kan även välja att äta middag på hotellets restaurang innan du tar hissen upp till poolen för en uppfriskande simtur med utsikt över Kapstadens skyline.

Bra att veta

Om man inte vill ha hyrbil kan man byta denna inkludering mot flygplatstransfers utan extra kostnad genom att kontakta leverantören efter bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.