En siciliansk spapärla

Giardino di Costanza, Mazara del Vallo, Sicilien, Italien

Deluxerum

Mazaro del Vallo

Deluxerum

Mazara del Vallo

Deluxerum

Deluxerum

Mazara del Vallo

Koppla av på femstjärnigt hotell med pool och grönskande trädgård på den italienska landsbygden, inklusive halvpension och spaentré

Sicilien är känt för sin vackra natur. Här hittar du dramatiska berg såväl som vidsträckta stränder och knallgula citronträd. Ön har länge varit en mötesplats för olika kulturer runt Medelhavet och i det grönskande landskapet står några av världens bäst bevarade mosaiker från romartiden intill grekiska tempel.

Giardino di Costanza är det första femstjärniga hotellet på Siciliens västra sida. Det u-formade hotellet omges av en elegant trädgård i klassisk italiensk stil med fontäner och pampiga lusthus. Mitt på tomten finns ett stort poolområde där du kan sparka av dig skorna och njuta av lugnet i en solstol med ett glas av områdets kända Marsalavin.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor