En paradissemester i Phuket

Angsana Laguna Phuket, Thailand

Laguna-rum

Laguna-rum

Laguna Grand-rum

Laguna Grand-rum

Laguna Grand-rum

Angsana One Bedroom-loft

Angsana One Bedroom-loft

Boende på en avskild resort med prisbelönat spa vid en lagun i Phuket, inklusive frukost och mer

Vid stranden och det turkosa havet i Bang Tao Bay ligger avskilda Angsana Laguna med en pool som snirklar sig genom hela resorten, och med ägor på över 600 tunnland finns här alltid något att göra.

Det lugna havet är perfekt för olika vattensporter och runt resorten finns flera vandringsleder perfekta att cykla och vandra på. Åk på en båtutflykt till Phi Phi och snorkla. Tillbaka på den fridfulla resorten väntar ditt stora rum med en skön säng bäddad med lyxiga sängkläder där du kan koppla av efter en dag utomhus. Besök en av resortens restauranger eller slappa och ät middag på dig balkong som har en fantastisk utsikt över lagunen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor