En historisk yachtklubb i Kiel

Hotel Kieler Yacht Club, Kiel, Tyskland

Superior-rum

Elegant och stilrent boende i historisk yachtklubb med utsikt över hamnområdet, inklusive frukost och en flaska mousserande vin

Hotel Kieler Yacht Club är beläget vid Kiel-fjorden med vacker utsikt över den så kallade Million Basin, där bara yachter på 13 meter och längre får lägga till. Här kan du verkligen få uppleva Kiels marina atmosfär, till exempel genom en båttur i hamnområdet, ett besök till det maritima museet, eller helt enkelt genom en promenad längs den exklusiva strandpromenaden Kiellinie. Centrala Kiel med dess shoppingmöjligheter och uteställen når du enkelt med buss eller taxi.

Yachtklubbens historia går tillbaka ända till 1887 och den nuvarande hotellbyggnaden är från 1920-talet, efter att originalet blev totalförstört under första världskriget. Hotellet erbjuder boende i stilrena och eleganta rum som är inredda i ljusa naturfärger. Här och där i de allmänna utrymmena hittar du fortfarande detaljer och föremål som har bevarats från det ursprungliga huset och yachtklubbens tidiga dagar. I hotellets välkomnande restaurang serveras regionala och internationella specialiteter till frukost, lunch och middag. Du kan kombinera din måltid med ett glas vin från den noga utvalda vinlistan och på eftermiddagen erbjuds det tysk fika, bestående av kaffe och kakor.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor