En exklusiv italiensk semesterort

MarePineta Resort, Milano Marittima, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Executive-rum

Villa Regina Classic-rum

Executive-rum

Villa Regina Classic-rum

Elegant boende vid en privat strand på Adriatiska kusten, inklusive frukost eller halvpension och mer

MarePineta Resort är omgiven av en stor park med vackra gamla tallar och ligger 50 meter från en vacker privat strand. Den imponerande resorten består av två separata byggnader – historiska "Mother House" som byggdes i funkisstil 1927, och som renoverats flera gånger, och den toppmoderna byggnaden Villa Regina. På hotellets ägor finns tio tennisbanor, två restauranger och en stor utomhuspool omgiven av parasoller och solstolar. Förutom detta får du tillgång till strandklubben som bland annat har träningsutrustning och en klubb för barn.

Du kommer att bo på kusten vid Adriatiska havet i den populära och exklusiva italienska semesterorten Milano Marittima. Vi rekommenderar att du beger dig ut och utforskar området där du hittar butiker, restauranger och caféer. Vill du äta middag på hotellet kan du njuta av smaskiga a la carte-rätter från den Michelinbelönade mästerkocken Andrea Ribaldone samtidigt som du beundrar den fantastiska panoramautsikten över de vackra omgivningarna. Allt du behöver göra nu är att packa väskorna och ge dig av.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor