Elounda Mare Hotel

Kreta, Grekland

Flyg ingår Flyg ingår

En femstjärnig sparesort på Kreta med privat strand– boende med havsutsikt, frukost och middag

Femstjärniga Elounda Mare Hotel ligger på egen privat strand med fantastisk utsikt över bukten Mirabello och här erbjuds du pittoreska omgivningar, en stor swimmingpool, vackert inrett boende, ett underbart spa, flertalet förstklassiga middagsalternativ och en rad övriga aktiviteter, inklusive flertalet vattensporter vid stranden.

På tal om stränder, hotellet förser dig med solstolar och parasoller på den vackra privata stranden utan extra kostnad, så välj din favoritplats och lata dig hela dagen. Vi erbjuder rum med havsutsikt, som är härligt rymliga med balkonger med utsikt över det gnistrande havet. Det här är verkligen den perfekta platsen att stressa ner och koppla av på under en vecka i solen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.