Charmigt hotell vid Stockholms centralstation

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Superior Dubbelrum

Standard Enkelrum

Modernt och tidlöst boende med bekvämt läge på Vasagatan i Stockholm, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -26% på marknadens priser ?
Allmän parkering finns tillgänglig mot en extra kostnad. Kontakta hotellet i förväg för att anordna.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Anrikt hotell mitt i centrala Stockholm, med bekvämt gångavstånd till shopping, Gamla stan och Kungliga slottet, inklusive frukost

  • Läget är allt: Detta guldkorn ligger på Vasagatan i Stockholm city, vilket ger dig ett toppläge för din storstadsvistelse. Förutom det korta gångavståndet till Centralstationen har du dessutom nära till vattnet, Sergels torg, NK och shoppingen längs Drottninggatan.

  • Klassiskt möter modernt: Elite Hotel Adlon ligger i en anrik, ny-klassicistisk byggnad, med en interiör som känns lika modern som tidlös. Rummen är rymliga och har en enkel design med fräscha trägolv och väl valda färgklickar.

  • En bra start på dagen: Kicka igång dagen med en löprunda längs någon av Elite Hotel Adlons förvalda rutter i appen Runkeeper. Efteråt kan du slå dig ner för en härlig frukostbuffé – en uppiggande start på dagen innan du tar dig an Stockholm.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Tvättservice

Hitta hit

Hotellet ligger bara fem minuters promenad från Stockholms Centralstation, varifrån du enkelt kan ta dig till flygplatsen med Arlanda Express.
Vasagatan 42, 111 20 Stockholm, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor