Elegant slottsvistelse i Normandie

Belle Isle sur Risle, Pont-Audemer, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-rum

Classic-rum

Eleganta rum i autentisk historisk stil på herrgårdshotell i nordvästra Frankrike, inklusive frukost och valbara förmåner

Belle Isle sur Risle är beläget på en ö i floden Risle i Normandie i nordvästra Frankrike, strax sydöst om kuststaden Le Havre. Hotellet är inhyst i en pampig lantegendom från 1800-talet, som har renoverats varsamt och förvandlats till hotell och restaurang.

Hotellrummen är elegant och individuellt inredda i klassisk stil, med exklusiva tyger, vackra tapeter och autentiska detaljer. Vissa av rummen är försedda med balkong och utsikten vetter mot floden eller mot den omgivande parken.

I hotellets restaurang serveras en modern fransk meny som baseras på säsongens råvaror och lokala ingredienser. Matsalen är tjusigt dekorerad med målningar och antika speglar och genom fönstren är det en vacker utsikt över parken och poolområdet.

Som gäst hos Belle Isle sur Risle har du tillgång till två pooler och ett modernt gym. Dessutom erbjuds det möjlighet att boka in sig för bastu, hamam, jacuzzi och sköna massagebehandlingar, för att riktigt komma ned i varv och landa i den rätta semesterstämningen. Efter din massage kan du ta en långsam promenad genom den rofyllda parken för att sedan inleda kvällen med en aperitif innan middagen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor