Elegant resort i Costa de la Luz

Royal Hideaway Sancti Petri, Chiclana de la Frontera, Spanien

Deluxerum

Elegant resort med spa, pooler, restauranger och bra läge för aktiv semester, vid stranden i Chiclana de la Frontera, inklusive frukost, halv- eller helpension

Missa inte

Royal Hideaway Sancti Petri är belägen vid den inbjudande Barrosa-stranden, med vacker utsikt över Medelhavet. Här kan du njuta av sol, bad, promenader längs med vattnet och att göra ingenting alls, men i området finns det även ett stort utbud av kulturella sevärdheter och aktiviteter, som till exempel tennis, cykling, dykning och olika typer av vattensport, samt golf på två närbelägna golfbanor. Missa inte heller att besöka någon av regionens spännande städer, som Cadiz, Puerto Real eller Jerez de la Frontera.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor