Elegant hotell i hjärtat av Kapstaden

Hilton Cape Town City Centre, Kapstaden, Sydafrika

Upp till -51% Idag På utvalda erbjudanden.

Executive-rum

Executive-rum

Stilrent och exklusivt boende i Bo-Kaap, nära Taffelberget, med pool och restaurang, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -51% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 170 ZAR per dag.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 28 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant hotell med pool, bastu, restaurang och bar i hjärtat av Kapstaden, nära Taffelberget och V&A Waterfront, inklusive frukost och mer

  • Lokala smaker i restaurangen: Hotellets restaurang serverar en varierad meny med lokala ingredienser och traditioner i fokus. Matsalen är stilrent och modernt inredd. Innan och efter maten kan du koppla av i den eleganta baren, som även har sittplatser utomhus.

  • Wellness för hela kroppen: Hotellet har ett modernt gym samt bastu, ångbastu och en pool på takterrassen. Den sistnämnda är omgiven av lyxiga solsängar och parasoller och härifrån har du vacker utsikt över Taffelberget.

  • Conciergeservice och hjälp med planering: Hotellet har conciergeservice och erbjuder hjälp med att anordna ett stort utbud av utflykter, aktiviteter och praktiska saker. På det viset kan du upptäcka mer samtidigt som du får mer tid över till att koppla av och njuta.

Faciliteter

- Bastu
- Biluthyrning och chaufförservice
- Concierge
- Gym
- Pool
- Restaurang, bar och café

Hitta hit


Hotellet är centralt beläget i Kapstaden, nära centralstationen och flera busshållplatser. Till Kapstadens flygplats är det en halvtimmes bilfärd, eller en timmes resa med lokaltrafiken.
126 Buitengracht Street, Centrala Kapstaden 8001, Sydafrika

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor