Elegant boutiquehotell på Mykonos

Deliades Hotel, Mykonos, Grekland

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Superior Sea View-rum

Two Bedroom-svit

Two Bedroom-svit

Njut av salta bad och fantastiska solnedgångar på ett lyxigt hotell precis vid havet, inklusive frukost och mer

Missa inte

Deliades Hotel ligger vid Ornos-bukten på den grekiska ön Mykonos. Hotellet är vackert omgivet av en grönskande trädgård och du promenerar till stranden på tre minuter. Här hittar du solstolar och parasoller som är avsedda för hotellets gäster och det ligger dessutom flera caféer och tavernor längs stranden. Hotellets personal kan hjälpa till att ordna utflykter, bland annat till ön Delos där du kan besöka de klassiska tempelruinerna. Om du vill ha ett livligare nattliv kan du ta bussen till Mykonos Town som ligger tre kilometer bort.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor