Splitternytt boutiquehotell på Mauritius

Ocean V Hotel, Pereybere, Mauritius

Upp till -56% Idag På utvalda erbjudanden.

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

Deluxe King-rum

Deluxe King-rum

Calodyne

Boende med spa, pool och vattensport på Mauritius, inkl. halvpension - öppnar november 2019

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -56% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig utan extra avgift och behöver ej förbokas.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant och stilrent hotell vid Grand Baie med spa, pool, takterrass, aktiviteter och närhet till stranden, inklusive halvpension och massage

  • Avkoppling och behandlingar i spaet: I hotellets eleganta lilla spa erbjuds ett utbud av wellnessbehandlingar, som till exempel kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar, massage, manikyr, pedikyr och vaxning. Innan och efter din behandling kan du koppla av en stund i spaets jacuzzi.

  • Takterrass med pool och havsutsikt: Hotellet har en pool på takterrassen, som är kantad av en terrass med parasoller, bekväma solstolar och en bar. Härifrån har du vacker utsikt över havet och de prunkande omgivningarna.

  • Stort utbud av gastronomi: Hotellets restauranger serverar en kinesisk meny à la carte, respektive internationell buffé till frukost, lunch och middag. Vissa kvällar har de buffé med speciellt tema. I caféet och baren kan du hela dagen koppla av med smårätter, bakverk samt varma och kalla drycker.

Faciliteter

- Restaurang och bar
- Spa
- Pool
- Aktiviteter och vattensport
- Gym
- Parkering

Hitta hit

Hotellet är beläget i Pereybere vid Grand Baie på norra Mauritius, en och en halv timmes bilfärd från flygplatsen Sir Seewoosagur Ramgoolams.
Corner Royal & Old Mill Road, Pereybere, Mauritius

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor