Elegant boutiquehotell i Funchal

Hotel Quinta Bela Sao Tiago, Funchal, Madeira, Portugal

Mountain View Dubbel- eller Twinrum

Välkomnande boutiquehotell med spa, pool, restaurang och havsutsikt på centralt läge i Funchal, inklusive frukost eller halvpension

Missa inte

Hotel Quinta Bela São Tiago är centralt beläget i Funchal, på Madeiras sydkust. Hotellet är inhyst i ett tidigare rikemanshus och omgivet av en vacker lummig trädgård med pool och utsikt söderut över Atlanten. Härifrån har du promenadavstånd till ett stort utbud av lokala restauranger, caféer, barer, butiker och sevärdheter. Du kan även göra utflykter till andra delar av ön, för att till exempel utforska dess vackra landskap, bada i de klippiga badvikarna, spela golf eller vandra längs med levadorna, det historiska bevattningssystemet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor